FoodHack

Návod na mäkké medovníky | FoodHack

Pokiaľ si zadáte do googlu „mäkké medovníky“, tak sa vám najčastejšie objavia rady ako jablko spolu mikroténovým sáčkom. Pevne dúfam, že týmto „vychytávkam“ neveríte rovnako ako ja. Jablko a sáčky sú síce super vec, ale určite nie v tejto kombinácii s medovníkmi. Trvalo to síce niekoľko rokov
Náhodné články

FoodHack: Ako si trojnásobne zjednodušiť prácu s avokádom

Avokádo sa čoraz vo väčšom počte dostáva priestor v slovenských kuchyniach. Preto tipujem, že určite poznáte azda najznámejší recept z tejto plodiny „Guacamole„. Nech už avokádo používate pri akomkoľvek jedle, nezabúdajte, že aj pri jeho spracovaní si môžete ušetriť kopec času. Na dôkaz som si pre vás pripravil 3

FoodHack: Ako rýchlo ošúpať vajíčka, uvarené na tvrdo

Určite poznáte tie chvíle, keď potrebujete očistiť väčšie množstvo vajíčok uvarených na tvrdo. U mňa tento moment nastáva napríklad v momentoch, keď pripravujem jednu z mojich obľúbených pomazánok. Naštastie som objavil jeden veľmi rýchly spôsob, ako tieto vajíčka natvrdo očistiť za pár sekúnd. Preto som pre vás