Prílohy a omáčky

Hrnčeková knedľa | Recept

Pripravujte si domáce vepřo-knedlo-zelo, alebo ako ja naposledy domáci segedínsky guláš? Tak potom skúste tento veľmi rýchly a chutný recept na domáce nekysnuté knedle, ktoré si u nás našli svoje uplatnenie :). Nevieme sa ich totižto dojesť. Suroviny potrebné na Hrnčekovú knedľu 2 hrnčeky – hrubej múky
Náhodné články

Cviklový šalát | Recept

Cvikla, či repa je veľmi zdravá a najmä na pohľad lahodná surovina. Žiaľ jej využitie okrem „zaváranej“ klasiky je tak trochu menej neznáme. Ja som sa pár dní dozadu dostal k zaujímavému receptu na jej tak trochu atypickejšie využitie. Preto pokiaľ čakáte nejakú návštevu a neradi by

Najlepšia poleva na koláče – Slaný karamel | Recept

Určite ste občas aj vy riešili otázku, akú polevu zvoliť na ovocný koláč. Ja som nad podobnou výzvou dumal pri vytváraní najnovšieho pečeného receptu. Kde po dlhšom prieskume a spajaní chutí formou pokus-omyl, natrafil na výborný a rýchly trik na prípravu slaného karamelu. Poviem vám, je to

Originálne zemiakové lokše | Recept

Keď sa povie lokša, tak si človek hneď spomenie na každoročnú návštevu Slovenského grobu, kde sa vždy dosýta najeme spolu s partiou kamarátov a známych. Aj napriek týmto skvelým chvíľkam, je občas človeku a najmä jeho peňazenke ľúto, keď musí „investovať“ svoje ťažko zarobené peniaze do takejto

Najlepší nakladaný hermelín | Recept

Jedno veľké a k tomu utopenca. Jaj nie, teda vlastne nakladaný hermelín. Neviem ako vy, ale v momentoch, keď sa vyberieme s partiou na „jedno malé“ do mesta, tak mi strašne zachutí nakladaný hermelín. Dlho som rozmýšlal, ako to, že tie hermelíny v niektorých podnikoch sú famózne