FoodHack: Ako si trojnásobne zjednodušiť prácu s avokádom
Avokádo sa čoraz vo väčšom počte dostáva priestor v slovenských kuchyniach. Preto tipujem, že určite poznáte azda najznámejší recept z tejto plodiny „Guacamole„. Nech už avokádo používate pri akomkoľvek jedle, nezabúdajte, že aj pri jeho spracovaní si môžete ušetriť kopec času. Na dôkaz som si pre vás pripravil 3 rýchle tipy:
- Chceli by ste si kúpiť avokádo v obchode, ale stále narážate len na jeho nedozretých bratov a sestry?
- Rozmýšľate, či sa dá vybrať kôstka takým spôsobom, aby ste nezašpinili celú kuchynskú linku?
- Túžite zistiť ako ho vydlabať čo najrýchlejšie?
Na tieto otázky vám odpoviem v druhej časti FoodHackov a to opäť videom.