FoodHack: Ako si trojnásobne zjednodušiť prácu s avokádom

22. februára 2015

Avokádo sa čoraz vo väčšom počte dostáva priestor v slovenských kuchyniach. Preto tipujem, že určite poznáte azda najznámejší recept z tejto plodiny „Guacamole„. Nech už avokádo používate pri akomkoľvek jedle, nezabúdajte, že aj pri jeho spracovaní si môžete ušetriť kopec času. Na dôkaz som si pre vás pripravil 3 rýchle tipy:

  • Chceli by ste si kúpiť avokádo v obchode, ale stále narážate len na jeho nedozretých bratov a sestry?
  • Rozmýšľate, či sa dá vybrať kôstka takým spôsobom, aby ste nezašpinili celú kuchynskú linku?
  • Túžite zistiť ako ho vydlabať čo najrýchlejšie?

Na tieto otázky vám odpoviem v druhej časti FoodHackov a to opäť videom.

Pripojte svoj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Predchádzajúci článok Novší článok