FoodObjav: estéVéčka (Bratislava)

11. mája 2015smoliak86
FoodObjav: estéVéčka (Bratislava)
Nový, nový, nový a tentokrát reštauračno-hamburgerový prírastok do série FoodObjavov. Burgery, hipstermóda, alebo rating bratislavských hamburgerov. Niekto ich kategorizuje do módneho výstrelku s krátkym vekom dožitia. Ja im zas hovorím: „nevyhnutný a veľmi dôležitý doplnok v gastrosfére na Slovensku“.

Ako latentný vegetarián si aj ja občas doprajem nejaké to mäso. Preto, keď to neskončí pri pečených rebrách, alebo medium rare steak-u, rozhodne to skončí pri habáči. 🙂

Od prvého zaregistrovania tohto podniku neubehli ani 2 týždne a už sme tam spolu s priateľkou sedeli a nahlas dumali, prečo sme ich neobjavili skôr?!

Food objav - estéVečka

Asi najviac nám utkvelo v pamäti veľmi príjemné prostredie s vychytaným menučkom. Na výber máte 6 rôznych verzíí hamburgerov. My sme sa namotali na „Slaninkový“ a „Fantasy (custom)„. Oba boli skvelé, žemle dokonalé a to mäsooo. Ako lusk. Veľmi sme ocenili 2 druhy skvelých domácich hranoliek, ktoré majú buď to klasika slané, alebo paprikové. Ochutnali sme oboje. Zo 6 dipov, ktoré si môžete dopriať k hranolčekom sme doposiaľ ochutnali 4 (Barbeque, estévečka, blue cheese a cesnaková) a poviem vám, že boli veľmi dobré.

Aby som nezabudol, okrem hambáčov tu majú aj ďalšie (na Bratislavu netradičné) fajnotky, akými sú napríklad: Domáce čipsy, grundle, zemiakové placky, tlačenka,…

Bodkou za celým týmto podnikom je skvelé pivo Kaltenecker, ktoré zahanbene priznávam, som ochutnal prvýkrát práve tu.

Robia to inak a hlavne dobre

Stačí sa len pozrieť na ich komunikáciu.

Kde okrem priznania si vlastných chýb,

estéVečka a jej Facebook

 vypočutia prosieb vlastných zákazníkov,

Estévečka - vínna karta

vás bezproblémov presvedčia, aby ste po svojej návšteve nechávali takéto taniere. 🙂

Food objav - estéVečka
Ku koncu našej návštevy 🙂
Malé zrhnutie. Estévečka si jednoznačne zaslúži miesto v mojich foodobjavoch. Najmä pre ich nevídaný „triple check control“ systém, ktorý zaručuje stabilnú kvalitu vydávaného jedla. Nemenej pre ich proklientskú komunikáciu. Ale aj pre ich ceny, ktoré sú pre Bratislavu viac ako priaznivé a to si dovolím tvrdiť, že dostanete na tanieri prémiové jedlo za smiešnu cenu. A preto im udeľujem:


FoodObjav rating
★★

estéVečka na webe

1 Komentáre

  • Pečené rebrá | Recept

    1. júna 2018 at 20:52

    […] som si mal vybrať mäsité jedlo, ktoré mi chutí najviac, tak to asi budú pečené rebrá. V nedávnom FoodObjave som spomínal, že ako latentný vegetarián si musím občas dopriať mäso a vtedy prichádzajú […]

Pripojte svoj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Predchádzajúci článok Novší článok