Idem s chuťou
Sú tomu takmer 2 roky od založenia môjho blogu. Úplné začiatky boli asi takéto: Objednal som doménu, hosting, vybral vhodnú tému a nakreslil logo. Celé mi to zabralo tak 30 minút. Hlavným cieľom bolo, čítajte pozorne: „Zlepšiť si skill v písaní„. Ako čas ukázal, jediné v čom som sa zlepšil, je ilustrovanie detských kresieb aka Comics strip. Do dnešného dňa nemám napríklad vybratú ústrednú tematiku mojich článkov :).
(moja prvotina bolo samotné logo)
Ako tie články pribúdali, nápady a ponuky na spoluprácu rástli, nadšenie opadalo. Veď predsa každý, kto pracuje v marketingovej sfére, dychčí po tom, aby aj vo svojom voľnom čase riešil marketingy. ReAlLy?. Kreovanie a realizovanie nápadov v mojej práci ma samozrejme stále baví, no časom si človek uvedomí, že nemôže žiť 24h denne jeden a ten istý sen. Po práci by ľudia mali vypnúť. Niekto skejtuje, niekto beháva a ja? Ja okrem toho, že tiež behávam a cvičím, plním svoje svoje sny z minulosti :).
Mnohí z vás ani netušia, ale som vyštudovaný chemik. Rozhodne som nesníval o pipetovaní, laboratórnom vážení a určovaní hlavných kvantových čísiel v chemických zlúčeninách. V súčasnosti jediné čo určujem, sú moje rozhodnutia, nápady a správnosť kreatív, ktoré by mohli zafungovať na efektívnejšiu komunikáciu/predaj pre súčasného zamestnávateľa.
Ešte ako malý chlapec som chcel som byť kuchárom. Bol som dokonca prijatý na školu s týmto odborom, ale moja mladícka nerozvážnosť mi to vyhovorila.
Pozrime sa na prierez posledných mesiacov:
Začal som oveľa viac Instagramovať
Zaviedol som v práci môj vlastný startup „Posledná porada v mesiaci“, na ktorú kolegom vždy niečo napečiem, uvarím pripravím, no najmä ich mojimi výtvormi poteším. Väčšinou.
Občas pomáham bratovi s jeho projektom TipNaJedlo.sk
Kde sa spolupodielam na pridávaní receptov, písaní článkov a najnovšie tvorení videí. (jedno špeci video so mnou v hlavnej úlohe pribudne čoskoro)
Tu je naša (ne)kvalitná prvotina 🙂
(Viac videí)
Začal som chodiť na úplne iné podujatia ako rok dozadu.
Napríklad tu vo Svätom jure, alebo v BB pod názvom Griliáda:
(Súťaž v pití miešaných nealko drinkov, ktorú som ako kapitán nášho tímu vyhral. :-))
Pustili sme sa do výroby krájacích dosiek, pod vlastnou značkou
V rukáve mám ešte ďalšie, no zatiaľ nezverejnené projekty. O nich možno nabudúce. A aby som sa dostal k pointe tohto postu. Možno ste si všimli, že vizuál tohto blogu sa zmenil, no zmenil som sa hlavne ja. Už nechcem viac blogvať o veciach ako je marketing. Úplne stačí, že sa mu rád a naplno venujem v práci :). Na túto tému je tu blogov oveľa viac a zaručene lepších.
Môj blog bude dnešným dňom hlavne o chutiach, jedlách, foodstylingu, fotkách, videách, ilustráciách, no bude najmä viac ľudský. Pretože bude o mne a o tom, čo ma baví vo voľnom čase.
Pevne dúfam, že aj napriek tejto radikálnej zmene ostanete môjmu blogu verní. A nebojte sa, staršie posty nezmažem. Nechám ich tu ako spomienku na časy minulé, ktoré neboli o nič horšie ako tie budúce :).
Ďakujem vám za dôveru
7 Komentáre
Maru
11. augusta 2013 at 14:59
Palčisko hore!
Fool in England
12. augusta 2013 at 15:52
Tak vela zdaru, dobrych blogov o jedle a vareni nie je nikdy dost. Slovensky Pan Cuketka by sa urcite zisiel… 🙂
Peter Rakvica
15. augusta 2013 at 19:14
Myslím si, že je to správne rozhodnutie. Treba robiť to čo ťa baví. Držím palce.
iGurman
2. februára 2014 at 21:17
S tými doskami na krájanie, to som si všimol až teraz. Vyzerajú dobre! Pozeral som.
Smoliak
17. februára 2014 at 21:27
Som rád, že sa páčia 🙂 aktuálne to vyzerá tak, že sa dopredávajú posledné zásoby a ktovie kedy pribudnú ďalšie. tak keď máš záujem kupuj kým sú 🙂
venus puzzle
12. júla 2014 at 17:45
Hodne zdaru, hlavne s tými nezverejnenými projektami …. to býva niekedy najťažšie.
Chystané fajnotky vo foodblogingu…
1. júna 2018 at 20:07
[…] je zmena. Ako ste si mohli všimnúť, tak v živote môjho blogu tých zmien bolo hneď niekoľko. Redizajnoval som, ohlásil zameranie čisto na foodbloging, aby som sa opäť mohol vrátiť k všeobecnejším […]